Hur vinner jag på Blood Suckers?

Blood Suckers slot För att vinna på Blood Suckers så gäller det att hålla koll på dina symboler, dina insatser och dina insatslinjer. Ju mer du satsar, desto större vinst, men samtidigt kan den förlorade summan kännas stor om du har en hög insats. Myntstorleken i Blood Suckers kan varieras och du väljer myntvärde från 0,10 till 0,50 euro och på varje linje kan du satsa 1-4 mynt. Sammantaget kan du som högst satsa 50 euro per spel.

Rätt symboler i rätt ordning ger vinst
Vinner gör du när spelets symboler hamnar i rätt symbios på dina insatslinjer. Det finns såkallade Wildsymboler och Scattersymboler som kan påverka dina vinster rejält! En Wildsymbol fungerar som jokern i en kortlek och kan bytas ut till vilken annan symbol som helst. Den kan alltså matcha spelomgångens andra symboler så att du får en vinst. De enda symboler som Wildsymbolen inte ersätter är bonussymbolen och Scattersymbolen.

Scattersymbol
Scattersymbolen föreställer en vampyrkvinna och är speciell på så vis att den inte behöver dyka upp på samma vinstlinje för att skapa en vinnande kombination såvida det finns flera Scattersymboler på hjulen och linjerna. De kan alltså vara utspridda och behöver inte vara i rätt symbios från vänster till höger, som övriga symboler ju måste. Om du får tre scattersymboler så kommer du vinna Free Spins och kan spela extra omgångar.

Under Free Spins så dubblas alla dina vinster
Vid en bonusvinst som ger Free Spins så får du 10 gratis snurr. Andra bonusvinster i spelet är bonusspelet ”Vampire Slaying”. Du är i detta spel vampyrjägare och får i uppgift att leta efter vampyrer. Inom kort hamnar du i en krypta där du omringas av kistor. Försiktigt och knäpptyst måste du sedan öppna kistorna för att döda vampyrerna. För varje dödad vampyr så får du ett bonuspris och lyckas du dräpa samtliga så kommer en stor kista att öppnas ur vilken hundratals fladdermöss flyger.