Hur spelar jag Blood Suckers?

Att spela Blood Suckers är ingen konst. Vem som helst med klick-kunskap och ett aktivt spelkonto kan spela denna omtalade enarmade bandit. Den är klassiskt utformad och består av 5 snurrande hjul och 25 insatslinjer. På hjulen finns temainspirerande symboler såsom heligt vatten, kors, vitlök, armborstar och givetvis – vampyrer.
blood suckers slot Starta spelet
Hjulen börjar snurra när du trycker på spinnknappen som du finner längst ner i mitten av spelmaskinen. De stannar sedan automatiskt och framför dig kommer du då se olika symboler. Har du tur så hamnar symbolerna i rätt symbios och då vinner du mynt, Free Spins eller bonusspel. Om du inte vinner så klickar du igång nästa omgång.

Du bestämmer själv vilket myntvärde dina mynt ska ha. Om du exempelvis har ett myntvärde på 0,50 kronor så vinner du kontant 10 kronor om du lyckas få en vinst om 20 mynt. Du kan även välja att spela spelet gratis men då kan du varken satsa eller vinna riktiga pengar under spelets gång.

Klicka här för att spela Blood Suckers gratis eller för riktiga pengar

Blood Suckers är väl värt att prova och om du inte spelar om riktiga vinstpengar så kan du spela gratis för underhållningens skull. Blood Suckers är verkligen ett underhållande och spännande spel. Det är tidsenligt och passar väl till pass i denna era av vampyrfilmer och varmpyrserier såsom Twilight och the Vampire Diaries. Om du gillar dessa så kommer du definitivt att uppskatta Blood Suckers. Om inte så kan du i vilket fall njuta av den extremt välgjorda grafiken och de innovativa funktionerna.

Att spela online roulette är både kul och rogivande. Att man kan vinna riktiga pengar på det gör det extra spännande. Det enda jag saknar är att snurra på hjulet och lägga ditt den lilla kulan. Nåja, man kan inte få allt man vill.

Hur spelar jag Blood Suckers?, 8.0 out of 10 based on 1 rating